-
Min blog

Pave Peia og Prins Paddehat....

Sad og nussede Peia ved aftensbordet, og pludselig udbryder Jan et eller andet med ......"Pave....Peia....grå..."
 
Måtte lige bede ham gentage sin sætning og modtog ordlyden,..."Hun ligner paven...hun er snart lige så grå"....
 
Manden har ret......Peia er ved at konvertere til uautoriseret blue merle.....og skidt med, at farven på et tidspunkt bliver en pave værdig..:-))) .....for......aktivitetsmæssigt følger Peia ikke paven.....hun stopper nemlig ikke foreløbig....:-)))
 
Apropos P-dyr......så gav Cocky den som "Prins Paddehat" til rallytræningen igår aftes :-)))
 
Gik fint de første 5 skilte.....så blev han en anelse uopmærksom de næste 5 skilte....og derefter gik der totalt "Prins Paddehat" i ham....:-))))
 
Pludselig dæmrede der et lagret tricks i hans Paddehat.....og han begyndte spontant at løbe rundt om de yderste rallyskilte på banen. Rundt og rundt og tilbage til sin fører.....og igen.... rundt og rundt og tilbage til sin fører...:-))))

Der gik et øjeblik før det gik op for mig, hvad han egentlig havde gang i.....og hans genkendelsesglæde over sit "gamle løbe tricks" ville ingen ende tage.
 
Oldfruen måtte i en blanding af frustration og latter prøve at holde masken.....for Cocky havde en mega fest og var naturligvis helt sikker på, at jeg syntes det var lige så fantastisk, at han havde genkaldt et "gammelt" tricks :-)
 
Det blev ikke til så mange fysiske godbidder for den spontane performance....men Prins Paddehat fik vist også belønning nok mentalt...:-)))

0 kommentarer til Pave Peia og Prins Paddehat....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint