-
Min blog

Skarpe billeder.......

Endelig.....:-))...nu kører det igen....Oldfruens store kamera :-)))
 
Havde næsten glemt, hvor skarpe billederne bliver i forhold til det lille lommekamera :-))
 
Den erfarne bloglæser husker måske, at jeg havde mistet batteriopladeren til det store kamera, og at jeg bestilte en ny på nettet og flere uger efter, fik leveret en gang ubrugeligt plastskrammel med Hong Kong post.
 
Måtte bide i det dyre "Olympusæble" og bestilte derefter den originale vare i en gedigen dansk fotoforretning.....:-)
 
Efter 1 times opladning og 880 kr. mindre på dankortet, var jeg fotoklar igen :-)))
 
Apropos plastskrammel, så fik jeg en mail forleden, hvor leverandøren gerne ville vide, hvor "tilfreds" jeg havde været med at handle hos firmaet....og jeg kunne jo næsten ikke være andet bekendt, end at skrive min ærlige skarpe mening.......på dansk..:-))

0 kommentarer til Skarpe billeder.......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint