-
Min blog

Blir' det til noget ???

Syntes vintertræningen er sat lidt på nedsat blus, men måske er det fordi, jeg "tuller" træningsmæssigt alene rundt en del af tiden.
 
Ved nærmere træningseftertanke, bliver det til træning mandag, onsdag og hver anden lørdag, så helt på nødblus er det bestemt ikke :-)
 
Bruger vinteren til at ændre på noget af den tilbudsadfærd, som Peia har det med at gøre i, når vi går rallybaner.....så jeg er endt op i en omgang "Think, Plan, Rally-do" på hjemmebane.
 
Prøveåret 2012 sluttede med, at vi nåede et vis rallychampion standpunkt, og på en god prøvedag fik vi 93 eller 95 point.....bestemt helt fint....men vores færdighedsniveau var ikke til, at komme højere op i point, så nu prøver jeg, at ændre på Peia's tilbudsbunke a la..."Skal jeg hente den hvide spand der står ved ringsiden eller samle alle keglerne sammen"....eller "Sagde du sit..?....jeg syntes du sagde bakke....men jeg kan da også godt lave begge ting samtidig".
 
Tror jeg på et tidspunkt kører træt på prøvebasis, hvis ikke vi formår at flytte os resultatmæssigt, og jeg er helt klar over, at nu hvor jeg er igang med at "pille øvelserne fra hinanden", kan vi risikere at performe endnu dårligere til forårets første prøver, men på sigt tror jeg, at det bliver til resultatfremgang :-)
 
Har udvalgt nogle få rallyøvelser og pillet dem i stykker, og et af temaerne lige nu er "spring, hvor der lige efter springet er anbragt 3-4 godbidsskåle, som Peia skal fravælge".
Arbejder også med "sideskift foran og bagved" uden at jeg ændrer hastighed.....en rigtig svær øvelse for føreren ! :-)) ....og som en af de sjove øvelser, træner vi på "snur rundt" udelukkende på verbal kommando...:-)))
 
Der er nok af øvelser at pille fra hinanden....og masser af detaljer at træne på....så ja....det blir' til noget :-)))
 
 

0 kommentarer til Blir' det til noget ???:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint