-
Min blog

Kinøjserdreng...

Mormors lille nye babypus har i disse dage besluttet sig for, at tage forvandling til kinøjserdreng........en lidt uigennemtænkt procedure, når der ikke er kineserblod i knægtens gener.
 
Den lille familie ræser ud og ind af sygehuset, for at få lavet tests for gulsot på knægten, og her på 3. dagen er "det ikke sjovt" længere.
 
Dagens tal viste dog, at det formentlig er toppet og at situationen bør gå "fremad" fra nu af......og vi håber, at det kommer til at gå som planlagt, så der kan komme lidt ro på de unge mennesker.
 
Apropos kinøjser....så har Oldfruen.....af uvis årsag....mistet sin batterioplader til sit store Olympus kamera.
Øv...og efter at have ledt i flere måneder, er batterierne nu blevet flade, og jeg besluttede, at bestille en ny oplader.
 
Forsøgte først i en lokal butik....og gys.....prisen var 1.200 kr.
 
Tænkte....jeg kan finde opladeren billigere på nettet...og ja.....hos Batteryupgrade kunne den fås for 231 kr. !
Bestilte.....og fik dagen efter en bekræftelse på, at forsendelsen nu var overgivet til "Hong Kong Post" ....!
 
Hong Kong Post !!!???? What the f... is that ???
 
Og jo....den var god nok......firmaet Batteryupgrade agerer internationalt på alle sprog, og når man har bestilt sin vare på nettet, afgår forsendelselse med Hong Kong Post, som svarer til Post Danmark.
 
Pyhhhh....så er der langt for en Kinøjserpost at cykle til Rolatorstien :-)))
 
Der er nu gået små 3 uger, og forleden landede forsendelsen...og tænk jer....præcis som jeg havde frygtet.....så passer batteriopladeren slet ikke til den batteritype som mit kamera bruger...!!!
 
Er det så nu, jeg skal pumpe min damecykle og cykle tilbage til Hong Kong med den ubrugelige leverance ??
 
Tror jeg kaster opladeren over højre skulder med en følelse af, at jeg har lært, at man ikke umiddelbart skal føle sig fristet til at handle internatationlt på nettet i alle henseender.
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar til Kinøjserdreng...:

Kommentar RSS
Camilla on 11. februar 2013 13:51
Uhh det lyder som min oplevelse med "Mini in the box" ... Fik en efter regning på 326 kr i moms alle de ting jeg bestilte var noget CRAP! Inkl. En lommelygte på genopladeligt batteri, den medfølgende lader passer bare ikke i danske stik... Nogle penne som skulle passe til iPad og iPhone passer ikke til dem eller noget andet tryk/varmefølsomt... Sikke noget grams! Så ja, det er dyre lærepenge, selvom en side kan give sig udfor at være af dansk eller europæisk oprindelse kan den godt komme fra et land af FUSK!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint