-
Min blog

Kunsten at invitere sig selv....

Oldfruen er snotnæset.....og øv....det er ret meget :-(
 
Heldigvis har jeg en hel week'end uden nogen form for "forpligtende hundeaktiviteter", og selv den status, kan blive en Oldfrue for tam, så jeg praktiserede idag, "kunsten, at invitere mig selv"....med tilhørende fraggelflok.... på en omgang "Legestue i Stenlille". :-))
 
Medbragte godbidder til matriklens høns, som omgående kastede sig over friske skræller af kartoffel, broccoli, gulerød, rødbede og persillerod, fra formiddagens suppekogning og forberedelsen til aftenmenüen.
 
Cocky og Peia nød eftermiddagslegen og i skrivende stund er de gået omkuld i "brændeovnens skær"..:-))
 
Apropos friske skræller, så prøvede jeg en ny opskrift til aftenens kokkerier :-) Rodfrugter i baconsvøb........øj hvor det smagte godt.......tror ikke, at selv en Mr. Über-mad-nørd kan matche den lækre opskrift :-)))

1 kommentar til Kunsten at invitere sig selv....:

Kommentar RSS
Paul on 2. februar 2013 22:04
Rodfrugter i baconsvøb, det lyder fantastisk, den skal vi teste!!!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint