-
Min blog

Langnæset....

Oldfruen har pådraget sig en omgang "langnæset".....tilsat en lidt "tung i bærret" effekt....
 
Ikke noget, jeg på nogen måde har bestilt - det kom ligesom af sig selv.....nærmest snigende :-)...og jeg har givet min hjemmelavede morgenjuice ekstra tilsætning af Ingefær og Rødbede de sidste par dage.......tilsat dobbelt op i mængde, så jeg har kunnet drikke friskpresset vitamin-bombe flere gange i løbet af dagen :-)))
 
Apropos vitamin-bombe, så trænede Lisa og jeg Rally-elementer igår aftes, til vores ugentlige rallytræning sammen.
 
Vitaminerne kom fra week'endens rally championkursus med Johanna Allanach, hvor vi fik individuel træning i de elementer, som vi "bøvlede med".
 
Rallytræningen igår var bygget op over de ting, som vi havde fået med i træningskassen i søndags....og der var især fokus på træning med "skift foran".....og ....wehhhh hvor er det bare blevet flot og afslappet, at lave dette sideskift :-)))
 
Havde også meget fokus på, at sende hunden frem til en kegle....hvoraf keglen var en del af en "enkelt/dobbelt slalom"......:-)))
 
Aftenens træning viste....som vi bestemt godt ved....men som er svært at styre......at de mindste forkerte hånd/kropssignaler fra føreren giver fejlrespons i hundens performance........så vi ser frem til næste lektion, i håb om at vi ikke får en træningsmæssig lang næse :-)))
 
 
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Langnæset....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint