-
Min blog

Anders And vejr.....

Troede, at vinteren var på retur og udsigten til mildere temperaturer resten af vinteren var i sigte....men.....det ser ud til, at plusgraderne kun er på kort visit, og at vi får "vintervejr" igen i næste uge.
 
Gider ikke rigtig frost og sne mere....men set i forhold til morgenens "Anders And vejr" er alt næsten bedre :-)
 
Det plaskregnede, da jeg skulle på morgentur med Fragglerne, og da vejen var iskold, frøs regnen fluks til is.... og vi vadede rundt i flere centimeter "chip og chap"......:-)
 
Følte mig næsten heldig, at jeg nåede hjem uden at gå på r.. og albuer :-)
 
Her til aften var det tid til tur med Fragglerne igen, og iført det store refleks-udstyr gik vi derudaf.
 
Den drevne bloglæser vil nok huske, at jeg tidligere har skrevet, at der ikke er opfundet gadelys på landet, så derfor har jeg masser af vejarbejder-reflekstøj på, når jeg går tur i mørket.....og det er altså bælgmørkt i denne tid.
 
Vi er lige startet på turen, da der kommer en bil imod os....med det lange lys på, og den hverken bremser eller blænder ned.....
 
Efter at have passeret os, vender bilen og kommer retur, og føreren stopper ud for os og siger "Pyhhhh...jeg var bange for at jeg havde kørt jer ned.....man kan ikke se en s... herude på landet".......

Kunne heldigvis berolige hende med, at der på intet tidspunkt havde været fare på færde, så hun kunne trygt vende bilen og fortsætte sit ærinde.
 
Pyhhh...og mig der er overklistret med neongult overtøj og mega brede reflekser, når vi færdes i mørket.....vi skal da vist til at passe endnu mere på trafikanterne.....
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Anders And vejr.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint