-
Min blog

Man skal høre meget....

Hvor er vi forskellige som hundemennesker....og heldigvis for det :-)
 
Nogen syntes, at det er helt fantastisk at brage ALT ud på Facebook...lige fra "Godmorgen, nu er jeg stået op", til "Godnat, nu går jeg i seng"..:-)
 
Fint med mig, men jeg har dog en vis grænse for, hvad jeg syntes der skal ud i den slags tomme medier.
 
Forleden til Rallyprøverne i Korsør, mødte jeg igen en hundeven fra facebook, som spurgte hvorfor jeg ikke havde tilmeldt Zcarlet men kun Cocky og Peia.
 
Svarede, at Zcarlet var aflivet i efteråret 2012, hvorpå vedkommende svarede, "Ej det må du altså undskylde - men det har jeg så ikke lige fået set på Facebook".
 
Orienterede straks om, at tabet af Zcarlet har været - og stadig er - et kæmpestort sort hul, og at det på intet tidspunkt har været sat til offentligt skue på Facebook, og at det er langt ud over min grænse, at skrive om den slags på medier som Facebook.
 
Kunne godt se, at jeg vist blev betragtet som "underlig", men det har jeg det så godt med :-)))...men syntes også, at det er utroligt at man skal høre, at nogle mennesker tager det som en selvfølge, at alting absolut skal ud på Facebook.
 
 

0 kommentarer til Man skal høre meget....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint