-
Min blog

Princesse Peia og Prins Ib...

Oldfruen og Fragglerne har været til rallyprøve i Korsør idag.
 
Beagle Klubben var arrangør og det hele foregik i "Storebæltshallen", som jeg troede var en stor hal.....men det er det ikke.
Faktisk en lille og rigtig god hal, med super akkustik, godt lys og så var der lagt gummimåtter, der hvor rallyprøverne skulle foregå.
 
Dejligt underlag....ihvertfald for Oldfruen.....
Peia havde mærkeligt nok svært ved at stå fast på det....

Hun kartede rundt med poterne og virkede nærmest, som om hun var ved at skvatte flere gange....men det gik alligevel :-)
 
Ingen ommmere, ingen 10'ere....men en del "ettere" i fratræk, fordi Peia har det med at gå ind i mine ben :-)
 
Det trækker Frank for kontant ved kasse 1....
Andre dommere trækker ikke for det, men så trækker de som regel for noget andet :-) Så helt fint med det.
 
Princessen sluttede med 90 point som 2. vinder i Championklassen og snuppede den flotte blå roset med hjem....så nu er Peia's rosetkapring for 2013 skudt igang :-)
 
Cocky debuterede i Expertklassen og kom på som 1. hund......direkte fra bilen. Lidt skidt taktik, men der var ingen tid til at varme op, da der ikke var præmieoverrækkelse mellem klasserne.
 
Han var noget ukoncentreret og røg da også uden for "banen" efter de første par skilte. Fik ham kaldt retur igen, og fortsatte en række skilte mere...men.....da vi skulle passere "Ærespladsen", som var midt på banen, besluttede Cocky sig for at "hilse på" hunden der bare sad der og kedede sig :-)))
 
Det var en lille terrier, og den syntes bestemt ikke om at få hilsebesøg af en kæmpe, med pels over det hele.......og da den sagde "skrid" til Cocky, så sagde Cocky også "skrid" til den lille hanhund......og lige der, syntes jeg at Cocky's baneentre skulle slutte for idag.....så han endte som Lassies American Prins Ib..:-)))
 
Om det var Beagle Udstillingen, som foregik i den anden ende af lokalet, der gjorde ukoncentrationen hos Cocky vides ikke, men på hanhunde-rallyplan, var der rigtig mange, der "ikke kunne koncentrere" sig og som valgte at slå næsen til istedet for rallyhjernen :-))))
 
Skidt pyt......det har været en dejlig prøvedag......og jeg fik da også lige set tilbage i Peia's startbog.....hun var til 7 Expertprøver før hun fik sin 1. pind.....så hvorfor tro at det er piece of Cocky-cake med knægten :-))))
 
 
 
 

0 kommentarer til Princesse Peia og Prins Ib...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint