-
Min blog

Lykken er....nu har jeg to par....:-)))

Oldfruen har erfaret, at det kan betale sig, at købe hundetræningsfodtøj i afdelingen for børnesko..:-))))
 
Pyhhh....i min alder skal man lige tage en dyb indåndning, inden man facer ekspedienten, som ser helt forkert ud i ansigtet, når man beder om at se på vandtætte praktiske støvler i børnesko-afdelingen..:-)
 
Først tror de, man er på udkik efter fodtøj til sine børnebørn, og når det så går op for dem, at det er til den gråhårede Oldfrue selv, så himler øjnene næsten, og de tror ikke deres egne kundeteorier..:-)))
Hæhæ...Oldfruen er iskold...og jeg købte lige inden jul, verdens skønneste Ecco drengestøvler str. 40....ultra light i vægt, vandtætte og med et genialt snøresystem....for ca. det halve af, hvad Ecco fodtøj koster på næste etage, hvor der står "damestøvler" eller "herrestøvler" på fodtøjs-skiltene..:-))
Min erfaring er, at når der står Ecco på damestøvler i praktisk udformning, går der "det skal se feminint og smart ud" i design og pris.......men det har jeg jo slet ikke brug for til hundetræning....og når jeg går i afdelingen for herrestøvler, så er varerne udformet med tykke larvefødder og tungt overlæder....hvilket er dame-ubrugeligt.
 
Går man til gengæld i børneafdelingen er prisen ca. det halve, kvaliteten er i top, fordi især drengebørn er meget hårde ved deres fodtøj....så der handler Oldfruen nu sit hundefodtøj..:-)))
 
Var forbi igen idag.....udsalget er netop startet....og selvom ekspeditricen igen idag så mærkelig ud i ansigtet, forlod jeg glad og hundefro biksen med endnu et par herlige Ecco vandtætte lette drengestøvler....præcis den vare som bliver Oldfruens yndlingsfodtøj de næste mange måneder...:-))
 
Lykken er....nu har jeg to par...:-)))

2 kommentarer til Lykken er....nu har jeg to par....:-))):

Kommentar RSS
Lene on 5. januar 2013 00:01
Genialt !
Besvar kommentar


Charlotte on 5. januar 2013 18:02
hmmm, kan man også købe str. 42 i den afdeling, for det er godt nok smart tænkt ;-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint