-
Min blog

Årets sidste dag...

Årets sidste dag bød på officielle Rallyprøver i Køge...og hvilken dag...:-)))
 
Det er længe siden Oldfruen har været så glad.......når man kikker på det hunderesultatmæssige niveau.....og jeg var nærmest lykkelig, da jeg kom ud af banen med Cocky.....:-)))
 
Cocky.....min altid snusende, tævefikserede og "jeg skal pisse allevegne" dreng, har bare flyttet sig SÅ MEGET træningsmæssigt, siden jeg startede med at træne målrettet med ham for et par måneder siden, og han var SÅ TÆNDT, GLAD og Oldfrue fikseret til dagens prøve, som aldrig før...:-)))) 
 
Cocky blev igen - igen 2. vinder i Rally Øvedeklassen......med 95 point, kun slået af en lækker brun tæve, som fik 96 point..:-))))
 
Peia var selvfølgelig også på banen.... i Championklassen, og hun var noget overtændt :-)))  Tænk sig at have sådan en energibombe at arbejde med......:-)))) Peia kan slet ikke "ærgre mig".....hun er SÅ GLAD og ALTID PÅ...uanset forhold og situation, så hvis jeg er utilfreds med hendes performance, skal jeg bare skamme mig :-))))
 
På årets sidste dag gør man ofte status over "Året der gik"....og for Oldfruens vedkommende er det en blanding af stor glæde og lige så stor sorg.....
 
Stor glæde over at Cocky og Peia er blomstret så meget op på det seneste....og stor sorg over at skulle sige farvel til elskede lille Zcarlet ....:-(((((
 
Jeg savner Zcarlet så meget, at der næsten ikke findes ord for det - men må også sande, at vores fraggelverden har forandret sig så meget de sidste par måneder, at jeg først nu rigtig forstår, hvor stort et pres der har ligget på Cocky og Peia i forbindelse med Zcarlets psykiske ustabilitet.
 
Det pres er nu forsvundet, og jeg har verdens gladeste fraggler i mit hundehold ..:-))))
 
Hvad det nye år bringer, kan man kun håbe og gisne om.
 
Mit håb er, at der ligger masser af herlige prøvedage og nørdoplevelser forude for os....:-)))
 
Godt Nytår til jer alle :-)))

1 kommentar til Årets sidste dag...:

Kommentar RSS
Paul on 31. december 2012 23:12
Kære Conni, Tak for dit fantastiske initiativ med at kåre årets nørder. Det er en stor ære for mig at blive kåret til årets nørd nr. 1, og jeg skal gøre hvad jeg kan for at leve op til den ærefulde og forpligtende titel http://paulmegan.blogspot.dk/2012/12/nytarsrally.html Og tak for din fantastiske blog, som du véd jeg læser fast :-) Det har været forfærdeligt, alt det du har været igennem med Zcarlet, og fantastisk som du har været åben og ærlig om det. Og vidunderligt at opleve Peia og Cocky blomstre på ny. Jeg glæder mig til et spændende 2013, hvor vores nørdsamvær fortsat skal være et uundværligt omdrejningspunkt! Mange hilsner og masser af ønsker om et fantastisk nytår! Paul
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint