-
Min blog

Uge 3......

"Traditionen tro", er vi igang med kvartalets ormekur på begge fraggler.
 
Jeg tager mig selv i det hver gang nu ......kan efterhånden aflæse alle symptomerne og alle reaktionerne på ormekurene eller mangel på samme, både før og efter behandlingen.
 
Når Peia begynder at få det skidt, altså når hun har behov for en 4-ugers ormekur, bliver hendes øjne små og sammen knebne, samtidig har hun "grå geleklatter" i øjenkrogene, som jeg fjerner flere gange hver dag. Derefter begynder poteslikkeriet.....det som både vi og dyrlægen i meget lang tid troede var allergi !!!!
 
Peia havde "bare" orm !
 
Bare og bare....:-( for hun har formentlig været inficeret i et par år eller mere, og det har sat sine spor.
 
I skrivende stund er vi igang med uge 3 af dette kvartals ormekur, og som alle de foregående gange, så er slimklatterne i øjnene forsvundet, ingen poteslikkeri mere og Peia's øjne er igen helt åbne og "glade". Samtidig er det ugen hvor der hostes, og hostes og hostes......da de døde orm udskilles fra lungevævet.
 
Om en uge, når kuren er færdig for dette kvartal, er hosten væk og så starter det hele forfra....og Oldfruen kan igen begynde at spare 1.058,- kr. sammen, som det koster at give 2 fraggler ormekur hvert kvartal :-))))
 
 
 
 

0 kommentarer til Uge 3......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint