-
Min blog

Berømt eller berygtet......

Næsten sidste fredag inden juleaften.....og også kun næsten.....men det var ihvertfald tid til at få shoppet de sidste julegaver efter fyraften....
 
Handlede et par stykker i Holbæk City ......og på vejen hjem skulle der lige et par mere i julekurven i lokalområdet.
 
Der står Oldfruen så....i en kludebutik....og efter at have købt gaven, fået den pakket ind og betalt, var jeg på vej ud af shoppen...:-)
 
Når næsten døren, da ekspeditricen siger..."Undskyld.....men må jeg spørge om noget ?"
 
Vender mig..... og siger "Ja !"
 
"Bor du på "Rolatorstien"....?", spørger hun....og ja, det gør jeg da....:-)
 
Derefter kommer det overraskende genkendelsens moment,....."Syntes jeg kunne genkende stemmen", siger hun, efterfulgt af...."selvom vi kun har set hinanden i mørke....nemlig den aften, hvor min kærestes kødkvæg rendte rundt i jeres have...:-)))"
 
Hold da helt op......:-))) Er jeg så speciel i stemmeføring og statur, at jeg kan genkendes i en kludebutik, som en helt almindelig strøgOldfrue-kunde, efter en kort samtale en meget mørk efterårsaften på Rolatorstien, hvor man slet ikke kunne se hvem man talte med ???....:-))))) Pyhhh...berømt eller berygtet...:-)))
 
 

0 kommentarer til Berømt eller berygtet......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint