-
Min blog

Så blev det week'end....

Så blev det lørdag aften....og samtidig også week'end....:-)
 
Dagen har budt på en lang klinik-ørelægedag......travl men også god :-) Der er noget særligt ved at arbejde om lørdagen....ingen kø-kørsel ind om morgenen, vi starter med morgenbrød, og et minimum af telefoner....som gør, at man når en hel masse mere journalskrivning end på de andre arbejdsdage..:-)
 
Når Oldfruen lander hjemme ved 17:30 tiden er jeg ret bombet, og syntes der er meget kort tid til det bliver mandag morgen igen....men sådan er det......og når der skal udbetales bonus og overarbejdstimer i januar måned, så har man fluks glemt de lange lørdage i december :-)
 
Dagen idag var sidste lørdagsarbejdsdag resten af året :-)......næste lørdag er der Lassietur, og det går vi ikke glip af..:-))

0 kommentarer til Så blev det week'end....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint