-
Min blog

....rally do....

Onsdagen står nu i "Rallytræningens tegn"....sammen med Lisa ...:-))
 
Fik igår sat fokus på, "hvad er det der sker, når Peia skifter fra venstre til højre side", og analysering af gårsdagens træning er, at der skal MEGET MERE HØJREHANDLING på vintertræningsbanen med Peia, inden hun er i stand til, at rykke fra de nuværende max. 90-92 point på prøvebanerne i Championklassen, til noget der ligner en "pind".
 
Fedt at få sat fokus på vores udfordringer, så resten af vinteren står træningen på "Think, Plan, Rally do træning", hver onsdag aften sammen med Lisa og Loui..:-)))
 
Apropos Think, Plan, Do træning, så har jeg slået 3 nye hold op i Sydkystens Hundeskole....alle med start i januar og træning hver 14. dag indtil ultimo marts.
 
Jeg har max. 6 kursister på holdene, og der er opslået hold for "Think, Plan, Do......målrettet LP-træning i DK's LP1, LP2 og LP3 programmer"......et "Rally Expert/champion hold"....og sidst men ikke mindst....et "Hvalpehold".
 
Der er træning hver anden uge.....for jeg syntes, at der skal mere end 1 uge imellem hver træningsgang, hvis man seriøst skal kunne nå at arbejde med de nye øvelser, man har fået indlært, indtil man er klar til nye indput...:-)))
 
Skal du med på et af holdene, skal du skynde dig....der er kun ganske få pladser tilbage..:-)))

1 kommentar til ....rally do....:

Kommentar RSS
use this link on 1. december 2012 18:01
Our rainbow is a sign of a promise. God's promise to end the rain after the flood. We should always rely on God's promise, because He's the one who will force it.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint