-
Min blog

Et Peia-valg.......

Det er lidt trist....men også dejligt......for imens Oldfruen er trist over savnet af Zcarlet.....er det samtidig dejligt at se, hvordan især Cocky har forandret sig til ukendelighed på det seneste :-)
Cocky er bare så glad, og han er mega glad over at træne igen.

Anderledes er det med Peia, for hun har jo trænet hele tiden.....men......hun er nu blevet til en "hovedløs høne", der laller træningsglad rundt, samtidig med at hun har lidt problemer med at styre sin "lassie-motorik".
Jo mere jeg træner med Peia, jo mere hovedløs bliver hun.......for "Jeg vil, jeg vil, jeg vil....".....og så tilbyder hun et helt lassie-cirkus af kunster, for at få en godbid.
Efter gårsdagens træning, har jeg truffet et valg.......det duer ikke at træne både LP og rally samtidig med Peia, og da slet ikke med rally højrehandling, så nu bliver det udelukkende rallytræning for Peia.
Det betyder jo ikke, at vi ikke kan gå til LP-træning fremover, for vi laver bare alle øvelserne med højrehandling i stedet for, og når de andre kursister skal lave apportering, fremsending m.v., ryger Cocky på banen og går fri-ved-lassiefod imens..:-)))
 

0 kommentarer til Et Peia-valg.......:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint