-
Min blog

Tak.....

Tak for diverse mails om "hvalpe" til salg.......mails, som jeg aldrig har fået, imens vi havde både Fragglerne og Zcarlet...men nu, hvor Zcarlet ikke er her mere, tikker der hurtigt "hvalpe-til-salg mails ind......
 
Odfruen bliver ked af det hver gang......for jeg har slet ikke lyst til en ny hvalp lige nu.......:-(((
 
Er det så svært at fatte, hvor forfærdelig ondt det gør, at tage en beslutning, som den vi måtte træffe med Zcarlet ??? Er det virkelig så svært at forstå, at vi på ingen måde ønsker os en ny hvalp midt i en åbent sår..??
 
Og hvis det er det der skal til, for at stoppe den slags tilbud, så har vi booket os ind på en mulig hvalp om et års tid, hvis og hvis...... der overhovedet kommer hvalpe af den ønskede parring..:-)))

1 kommentar til Tak.....:

Kommentar RSS
Anita on 24. november 2012 10:39
Supergodt skrevet! Måske kan det få ubetænksomme mennesker til at tænke sig om!!!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint