-
Min blog

Brørup og blinkende lygter...:-)))

Sikke en sniger...:-)))) 200 km til det mørke Jylland og 200 km retur igen, til en Rally-prøve, som skulle være Cockys genstart på Rallybanerne...:-)))
 
Det blev det også...:-)))
 
Netop ankommet, mødte jeg en tidligere Fynsk kursist, som oplyste, at hun lige havde trukket begge sine hunde, pga. forholdene i hallen.....glatte gulve og et udstillingsinferno af de store...:-(((
 
GISP....!....tænkte Oldfruen, og kikkede nærmere på forholdene.
 
Der var udstilling overalt....og i den ene ende af en af hallerne, skulle der være Rally-prøver.
 
Lidt en streg i Cocky-regningen, som skulle have en rolig prøveoplevelse....men det blev der hurtigt lavet om på...
 
Der var hunde allevegne......glatte parketgulve.....løbske tæver ad libitum.....højtalerskratten.....en hund havde skidt midt på rallybanen......keglerne i slalom bestod af blinkende havenisser....og sidst men ikke mindst.....midt i Cocky's banegennemløb kom et par store hunde op at slås ved ringsiden......
Tror ikke, at Cocky nogensinde vil komme ud for lignende udfordringer til en Rallyprøve...og ved I hvad...???
 
Cocky begyndte ikke at snuse.....var iskold overfor slagsbrødrene ved ringsiden....og var meget ligeglad med duftene af de dejlige tæver.......:-)))
 
Vi endte med 81 point, med en minus 10'er i et af de sidste skilte, hvor Cocky ikke "kunne koncentrere" sig mere...:-)))
Jeg indrømmer ....det var hård Cocky-kost...:-)))) Faktisk lidt øv, at hans første prøve på udebane, skulle blive så fuld af forstyrrelser....men han klarede det super flot....:-))))
 
Peia fik også minus 10......kunne pludselig ikke huske hvordan man bakker på højre side....så hun endte med 83 point.
Lidt ærgeligt, for hun er mega fantastisk på glatte gulve og i indendørs rammer.....også selvom der var en del grin på tilskuerpladserne, da Peia under prøven skulle "kaldes ind under gang"....:-))))
 
Peia løber stærkt i indkald......og det glatte gulv gjorde, at hun nærmest lavede hjulspin for at sætte igang...:-))))
 
På den lange tur hjem måtte jeg konstatere, at jeg er nærmest lykkelig over mine to Fraggler.....:-)))))

2 kommentarer til Brørup og blinkende lygter...:-))):

Kommentar RSS
charlotte on 18. november 2012 20:52
TILLYKKE, det er sgu da en fantastisk flot retur debut efter alt det arbejde....der må da være basis for at se SMARTE Cocky på banerne igen. Han skal åbenbart bare udsættes for det mest umulige for at koncentrere sig??!!! Tror dui ikke bare at sjællænderne er for kedelige i deres rally tilbehør ;-)))), omend Trine's bamse i sidste uge var god og udover det sædvanlige....
Besvar kommentar


Gitte on 19. november 2012 00:17
Oj får man verkligen använda annat än koner (nej ikke koner på dansk, jeg mener kegler) i rallylydnad i Danmark. Hm jag tror minsann att jag skall ställa till det för några i sverige :))
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint