-
Min blog

Træning.....

Sydkystens Hundeskole har lejet en ny træningshal i Køge til indendørs kurser i vinteren 2013.
 
Dejligt at vide, at vi har en fast hal til at afholde kurser i resten af indendørssæssonen, og Oldfruen har nu opslået holdene, "Think, Plan, Do....målrettet LP træning a la DKK LP1, LP2 og LP3-niveau", "Rally Expert/Champion hold", hvor der trænes detaljer med både venstre og højrehandling i disse to svære Rallyklasser, og sidst men ikke mindst...."Et hvalpehold", som bliver Oldfruens første af slagsen ....:-))))
 
Der bliver træning hver 14.dag.....simpelthen fordi jeg syntes, at det er for tæt med kun en uge imellem hver træningsgang.
 
En uge går alt for hurtigt....ihvertfald hvis man er på fuldtidsjob og har familie at tage sig af også....så jeg syntes, at hver anden uge er passende, hvis man skal kunne nå at få indlæringen til at bundfælde sig, indtil nye elementer bliver præsenteret til træningen....:-)))
 
Apropos træning......så kniber det pt. for Oldfruen at følge egen planlagt træning på udebane..:-(

Faktisk er jeg tilmeldt flere "Selvtræningtimer" i denne måned, og min erfaring siger, at det duer ikke i Oldfrue-praksis.
 
Kommer stort set først ud af jobdøren ½ time efter fyraften......fordi vi ligger vandret pga. travlhed......når hjem og ud af døren igen.... hu-hej vilde colliedyr, og alligevel kommer jeg "for sent" til træningens begyndelse......og når jeg så endelig er nået frem, er de øvrige selvtræningskursister så småt ved at pakke sammen......:-))))
 
 
 

0 kommentarer til Træning.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint