-
Min blog

Fragglerne på Næsset....

Fragglerne har været på Næsset hele week'enden.....og hvis nogen skulle være i tvivl om, hvad Næsset er, så er det Tuse Næs ved Holbæk, og helt specifikt har vi været på week-end kursus fra lørdag morgen til søndag eftermiddag på Lyngholm Hundeskole ..:-))))
 
Det er 4. eller 5. gang Oldfruen er på Helle Damkjær LP-kursus....husker det ikke specifikt, men Helle mente selv at det måtte være 5. gang...:-)
 
Man kan altid lære nyt...præcis som Helle selv fortalte, hvordan hun lige havde lært nyt fra en "Maria-instruktør fra et naboland".
 
Oldfruen lærte bestemt også nyt denne week'end......... bl.a. hvor fantastisk en følelse det er, når Cocky har fuld fokus på sin fører.........når Peia ikke tilbyder adfærd, som faktisk frustrerer Oldfruen, og når Peia er i stand til at indtage stillingsskift, med en fremmed person der leger "sprællemand" ca. 15 cm bag Peia's krop...:-))))
 
Grundlæggende lærte vi, at hundetræning på LP-niveau handler om, at lære sin hund at tigge om en belønning. For førernes vedkommende handler det om, at lære hundene at tigge i den præcise situation...lige der, hvor belønningen falder......:-)))))
 
Oldfruen er fyldt helt op med nye og herlige træningstips og med hensyn til Cocky og Peia, er jeg helt klar til at ændre på gamle vaner og bryde mønstre, som hidtil ikke har givet den ønskede træningsadfærd...:-))) Tusinde tak til Helle Damkjær for endnu en fantastisk og inspirerende kursusweek'end på Lyngholm Hundeskole ..:-))))
 
 
 

0 kommentarer til Fragglerne på Næsset....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint