-
Min blog

Lassie træningsdag....

Oldfruen og fragglerne har været til Lassie træningsdag ......og det har været en super dejlig dag..:-)))
 
Det gør det bestemt ikke mindre dejligt, når DMI sørgede for det flotteste efterårsvejr i november, og i skrivende stund er jeg helt rød i bærret....både af dagens sol og vind - men også af de mange roser for dagens træning..:-))))
 
Det har været en fornøjelse at være på instruktørbanen i Stenlille idag, og fedt at kunne instruere både på generelt træningsniveau, men også på individuelt plan med helt specifikke udfordringer i fokus for de enkelte hunde :-)))
 
Cocky og Peia var naturligvis med idag....og fik glæde af Lassie-leg på Savannen både før og efter træningen :-)))) Tror der var omkring 13 lassiehunde i fri leg, da vi gik en sidste luftetur med hele flokken ud på eftermiddagen.....der iblandt 3 voksne hanner......:-)))) Man bliver lidt glad i fraggellåget, over at se så mange collier lege og løbe sammen uden at det skaber nogen form for problemer..:-)))
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Lassie træningsdag....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint