-
Min blog

R-dag i Farum....

Det er så populært med J-dage, P-dage og andre sjove mærkedage.......så hvorfor ikke en R-dag...:-))))
 
Vi har været i Farum idag.....til indendørs Rallyprøve i en lille lagerhal.
Et rigtigt hyggeligt arrangement, med masser af charme, flødeboller, marcipankugler og pebernødder til alle deltagerne :-) Hundene fik prøveposer med guffer og vinderne af klasserne fik flotte præmier...:-))
 
Peia var traditionen tro på banen i Championklassen - tilmed første hund på banen....og det gik rimeligt....:-)
 
Havde lagt en lidt anden strategi end til de forrige seneste prøver, hvor Peia har "slingret" ret meget i koncentrationen. Valgte IKKE at lave lang opvarmning med hende....til gengæld havde hun fået sin aftensmad inden vi kørte hjemmefra, for at fylde noget i den konstant sultne Peia-mave...:-)))
 
Resultatet blev 91 point....noget bedre end ved de seneste prøver...:-))
 
Dagens udfordring var, at Peia nu havde meget svært ved at fastholde sin "heel" position ved højrehandling, hvilket jeg tilskriver, at jeg nu samtidig er gået igang med målrettet LP3 træning med hende igen.
 
Hmmmmm......det er åbenbart svært for Peia at holde tingene adskilt fra hinanden, hvilket jeg godt forstår. Først træner man perfekt pladsposition på venstre side.....og et par dage senere forlanger man, at hunden skal gå på højre side...!
Måske det er nemt for nogen....men for Peia er det ihvertfald ikke....:-)))
 
Når det er sagt, så ELSKER jeg hendes arbejdsenergi.....hendes enorme glæde for at få lov til at arbejde for mig....og at det så går op i stress og "over-energi" en gang imellem, er vist bare en luxusudfordring....:-))))
 
Apropos glæde.....så er jeg bare så glad for den måde, som mine hundevenner derude takler mit savn af elskede Zcarlet på.....
Nogen kommer stille og roligt hen og giver et kram......og så taler vi ikke i detaljer om det.....for de ved godt hvor svært det kan være....og hvor hurtigt et smil kan blive til spontan gråd.
Andre kommer og siger "Det gør mig ondt"....og så skynder jeg mig at sige..."Tak....men kan vi ikke tale om det senere", og så kommer jeg selv hen og taler om det, når jeg er "klar"....:-) Tusinde tak alle sammen........om I vidste hvor meget jeg savner lille Zcarlet..:-(((

0 kommentarer til R-dag i Farum....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint