-
Min blog

Det er bare så svært....

Det er bare så svært at skrive om Zcarlet.....elskede Zcarlet, som ikke er her mere...
 
Elskede Zcarlet, som vi har måttet sige farvel til, da vi ikke mere kunne magte hendes nervøsitet, angst for alverdens ting, .....og udfald mod børn og andre hunde .....og efter en længere periode følte vi, at vi langsomt tabte kampen om, hvorvidt Zcarlet kunne fungere i hverdagen ...:-((((
 
Zcarlet har været på både let angstdæmpende og svær angstdæmpende medicin i en periode....men det har ikke hjulpet.
 
I aner ikke, hvad vi har været igennem forud for denne beslutning...
 
I aner ikke, hvor svært det har været at tage beslutningen...
 
og....I aner ikke, hvor svært det har været at gennemføre den...
 
Men....i skrivende stund er vi så langt, at vi har fået sagt farvel til Zcarlet ......ihvertfald fysisk. Den psykiske del kommer vi nok aldrig helt over.
 
Opdrætteren har fået besked, og Cocky og Peia fungerer ok uden at savne hende for meget......
 
...... og de tobenede taler om det hele tiden....og efter en perioden, uden at nogen har vidst det som er sket, (udover vores tætteste hundevenner), er vi nu på vej til at kunne bearbejde det, uden hele tiden at bryde ud i gråd og fortvivlelse.......vi er ikke mere i tvivl om, at det var den rigtige beslutning....men KÆFT det har været SÅ SVÆRT, at man næsten ikke kan beskrive det...
 
 
 
 
 
 
 
 

12 kommentarer til Det er bare så svært....:

Kommentar RSS
Dil on 25. oktober 2012 20:10
Den allerstørste medfølelse og varme tanker til jer. Det er så svær en beslutning at tage, men jeg er sikker på at det er den rigtige og at zcarlet har det godt nu.
Besvar kommentar


Trine on 25. oktober 2012 22:04
Med tårene trillende ned af kinderne, den allerstørste medfølelse til Jer, har selv været dér, og brød spontant ud i gråd i flere måneder efter. Men også den allerstørste respekt for Jeres beslutning, den har været mega-svær, men har helt sikkert været den rigtige for alle parter. Varme tanker herfra. Knus fra Trine
Besvar kommentar


Helle on 26. oktober 2012 07:06
Mange tanker til jer, det må være den sværeste beslutning. Jeg kender dig ikke ´rigtig godt´, men jeg har fulgt din blog i årevis og jeg er slet ikke i tvivl om at du altid vil gøre det der er bedst for dine hunde, så det har helt sikkert været den rigtige beslutning for både jer og Zcarlet. KH Helle
Besvar kommentar


Pia Bergenholz on 26. oktober 2012 07:35
Mange varme tanker herfra, ved godt hvor forfærdeligt det er, at skulle tage en beslutning om liv el. død. Men det har helt sikkert været den rigtige beslutning uanset hvor ondt det gør. Du kan være stolt af, at du har gjort alt - prøvet alt og i sidste ende valgt det rigtige (selvom du måske ikke kan se det lige nu)Zcarlet har det fint nu. Kh. Pia
Besvar kommentar


Camilla Johannessen on 26. oktober 2012 10:00
Det gør mig ondt at læse. Varme tanker, knus og snudepuf til to og firbenede herfra.
Besvar kommentar


Eva on 26. oktober 2012 21:01
Jag lider med er! Det är ett ohyggligt beslut som ni blivit tvungna att fatta! Det är något som man inte önskar någon medmänniska. Zcarlet var min Z-favorit! Ibland blir inte bästa förhoppningar och ambitioner som man tänkt sig och önskar! Hur svårt det än är, nu vilar Zcarlet i frid. Kram Eva
Besvar kommentar


Helle Lund Pedersen on 27. oktober 2012 15:36
Kære Conni, jeg føler med jer, og jeg ved præcist hvordan det føles. Forløbet med Zcarlet ligner meget det vi havde med Foxie, bortset fra at Foxie rent faktisk nåede at bide et menneske til sidst. Det tager lang tid før tårerne holder op, og savnet forsvinder nok aldrig helt. Men du vil opleve at roen indfinder sig i jeres liv igen. Selv om vi græd i et halvt år bagefter, så har vi kun fortrudt en ting: at vi lod det fortsættte i al for lang tid. Jeg ved at det gør rigtig ondt lige nu, men det bliver bedre. I kommer til at være glade igen, og I kommer til at mindes de gode stunder. Knus til dig.
Besvar kommentar


Vicky Bjerring on 27. oktober 2012 17:42
Det gør mig meget ondt at I har været nødt til at tage den tunge beslutning. R.I.P. søde Zcarlet. Knus og varme tanker herfra
Besvar kommentar


Kirsten holm Iversen on 27. oktober 2012 18:07
Kære Conni Det gør mig ondt at høre men ved også at det er en beslutning som på et tidspunkt må tages, og kender dig og ved at alle metoder og råd mm er opbrugt Det er svært med en sådan beslutning Tænker på de mange gode timer jeg og Gaia har trænet sammem hos Charlotte med Zcarlet og dig, jeg har lært meget af at se jer to træne sammen Stort varmt knus fra Gaia og Kirsten
Besvar kommentar


Sabine on 29. oktober 2012 17:33
Øv, hvor er jeg ked af det på jeres vegne. Det er bare så svært...Havde selv en setter for nogle år siden, med de samme problematikker. Kram herfra, og RIP Zcarlet
Besvar kommentar


Gitte on 8. november 2012 23:23
Jag vet precis hur det känns och det är ett mycket jobbigt beslut. Det är nu ett år sedan jag själv fick ta det beslutet med Herman och jag vet att det var ett sunt beslut. Han lever med oss i våra hjärtan och de andra hundarna får heta Herman ibland, både av oss i familjen och våra bekanta. Han gör sig påmind väldigt ofta men så är de ju så speciella våra fina hundar. Zcarlet har det bra nu och finns med er varje dag
Besvar kommentar


Åsa Eriksson on 27. januar 2013 23:02
Ååå Conni:-( Føler med jer. R.I.P fine Zcarlet
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint