-
Min blog

Oldfrue træd varsomt....

Aftenens luftetur for fraggler og gamle Oldfruer sluttede med, at jeg nær havde trådt på en stor tudse midt i indkørslen.....:-/
Fornemmede lige den bløde foremmelse under skosålen, og tænkte..."Fuck....hvad er det.....og så i et splitsekund en nylagt hundelort for mig, men tanken var lige så hurtigt væk, for hvem ialverden kunne have lagt en sådan i indkørslen, som er lukket for uvedkommende....altså pånær store tyrekalve..:-)))
 
Oldfruen nåede at træde varsomt, og undgik at mase tudsedyret...:-)))
 
Det er måske en anelse dobbelt moralsk, men jeg syntes de er ækle som store...... og går samtidig og værner om dem, når de som bitte små hopper rundt på fliserne..:-)))
 
Syntes bare ikke de plejer at være "på" så sent i oktober måned, men det fik jeg så syn for på vores aftentur..:-))
 
Overvejede om det kunne være et forsøg værd at kysse den og se om den forvandlede sig en til flot Cocky-prins....men tænkte..."man kunne jo også lade være...:-)))))".....jeg mener.....jeg har jo Cocky, og han skulle jo nødig få anledning til at blive jaloux...:-)))

0 kommentarer til Oldfrue træd varsomt....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint