-
Min blog

Sundhedsforsikringer...

Oldfruen har den seneste tid tænkt, at jeg skulle huske at følge op på Cocky og Peia's sundhedsforsikringer.
 
Fik det gjort i dag, og det var umiddelbart i "sidste sekund"...men.....selvom Oldfruen er gammel og lidt ude af kurs i disse dage, fattede jeg budskabet og evnede at tænke klart og rigtigt......:-)))
 
Det forholder sig således, at Cocky og Peia's sundhedsforsikringer er skruet sammen, så der er fuld dækning for sygdom m.v. indtil hunden går ud af sit 10'ende år. Derefter stopper forsikringen (når hundene fylder 10 år og 364 dage) og der er 0 dækning derefter.
 
Zcarlet's sundhedsforsikring....i samme selskab....er med "den nye ordning"...dvs. fuld dækning til det 8. år, og derefter nedtrapning til max. 40 % dækning efter 10 års alderen....og stadig 40 % dækning resten af hundens leveår.
 
Forsikringsdamen oplyste, at jeg lige netop kunne nå...hvis altså hvis jeg ønskede det.....at opgradere Cocky og Peia til den "nye ordning"....altså den med %-vis graduering af dækningen de kommende år.
 
Tænkte i præcis 1½ sekund.......og nej tak......jeg foretrækker 100% dækning til Cocky og Peia indtræder i deres 11. leveår, fremfor at der er minus 30% dækning fra de fylder 8 år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Sundhedsforsikringer...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint