-
Min blog

Alliker i skorstenen......:-))))

Blev ringet op her til aften....af "seriøse" Falck, som ville tale med Jan.
 
Vi har en fast aftale om, at jeg altid siger, at han ikke er hjemme, for Jan gider simpelthen ikke useriøse bogklubber, filmforlag, og telefonsælgere der skal have penge til velgørende formål lige omkring spisetid......såæææææ...."Ja, du taler med Conni, og nej...Jan er ikke hjemme....hvad kan jeg hjælpe dig med ???"
 
Jo....Falck kunne tilbyde et abonnement mod "Alliker i skorstenen"...."Hvis oliefyret løber tør"...og..og...og.....og allerede der afbrød jeg sælgeren...
 
Helt ærligt.....hvad skal vi med en "Allike forsikring", når skorstenen er pålagt en rist, som gør at fugle ikke kan bygge rede i skorstenen...og mht. at oliefyret skulle løbe tør......jamen, så har vi da vist glemt at aflæse målerstanden på "dunken"......:-))))

0 kommentarer til Alliker i skorstenen......:-)))):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint