-
Min blog

Challenge 2013.....

Jeg klynker lidt ind imellem, over at jeg "ikke har noget at træne med".....og lige så hurtigt som jeg får det sagt....lige så hurtigt siger Jan, "Så træn med det du har !".....
 
Tjaaaa....johhhhhh....meeennnnn....
...og så kommer alle undskyldningerne....jamen Peia er jo nået alt det som hun kan/skal nå, og Cocky er jo nærmest "uopnåelig", når der er damer og dejlige dufte i nærheden.....
 
Forleden fik jeg en opfordring til en Challenge 2013 af en Nørd...."Få sat gang i Cocky....han er ikke trænet i lydighed i de sidste 4 år......han hviler garanteret meget mere i sig selv nu end dengang.....og du er blevet meget dygtigere til at træne hund de sidste år.....så bare se at komme igang.....og bliver det en svær udfordring, så lærer du også rigtig meget af det....:-)
 
Tjaaaa....johhhhh....ooggggggg.....
 
Har tænkt over det nogle dage, og konen har ret......jeg bliver "syg i bøtten", hvis ikke jeg har noget at træne med, noget som giver mulighed for udvikling og nye mål.....så kære Susanne......jeg griber Challenge bolden, og støver Cocky af ..:-)))

0 kommentarer til Challenge 2013.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint