-
Min blog

Fra Venedig til Herringløse...

Oldfruen har haft fri idag.....da jeg har været på Niina Svartberg kursus i Herrringløse......dog tilmeldt uden hund, hvilket jeg er glad for......for som situationen ser ud på Rolatorstien lige nu, så er jeg ikke helt sikker på, jeg ville få det optimale ud af en træningsdag med egen hund....for hovedet er fyldt med helt andre ting i denne tid....
 
Men.....dejligt at være med og godt at få skrevet nogle råd og fif ned til senere brug.
Fik bl.a. en god ide til, hvordan jeg kan agere, når Peia konstant står og prikker til mig, for at komme igang med næste øvelse.
 
Dagen startede ellers med tilstande a la Venedig.....for lige da jeg skulle ud af døren, åbnede en regnbyge sig, og jeg formoder, at den smed det meste af sin våde last midt på vores matrikel.
 
Så meget vand har jeg ikke set lande så hurtigt.....jeg skal love for, at slusemesteren deroppe, fik slået dørene op for "fart" og "præcision" samtidig...og selvom jeg ikke lavede noget "indkald", så fik vi så meget, at matriklen sejlede i flere centimeter vand tilsat en pæn mængde hagl...:-)
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Fra Venedig til Herringløse...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint