-
Min blog

Stadig fit og godt skruet sammen...

Som Oldfrue er man nødt til at have "noget at træne med"...og det duer ikke, bare at lalle rundt uden målsætninger, så jeg har nu trukket Peia ud af sin hyggeform, og har erstattet hende med Zcarlet på "Hollywood-holdet" hos Fru Skrap om mandagen.
 
Utroligt som hun ...altså Peia...:-))...stadig kan huske store dele af øvelserne, og jeg fik helt fornyet træningsenergi den første aften hun var med...:-)
 
Er gået så vidt, at jeg har meldt os til en ny omgang mandagstræning og for den målrettede dels vedkommende, er Peia nu meldt til en officiel LP3 prøve også. Sådan bare for sjov og for hyggens skyld, for Peia er jo færdig i den klasse for længst og vi har ikke trænet nogetsomhelst lydighed i over 1 år.
 
Var lidt spændt på, hvordan lp-træningen ville virke på vores højrehandling i Rally, men det går egentlig pænt...
Det sjove er, at hvis Peia bliver lidt "frustreret" i de lange gå-sessions i LP-træningens "fri ved fod", så vupti...så søger hun af sig selv over på højre side....:-))...præcis som hun gjorde - bare omvendt - da jeg startede indlæring af højrehandling op...:-))
 
Apropos Peia, så fik jeg hende mærket igennem hos Charlotte Frigast forleden, og resultatet var, at hun ikke bare syntes at Peia af sin alder, var rigtig godt skruet sammen og var fit for mere træning....næ......HUN VAR EXTREM OG HELT USÆDVANLIG VELSMURT OG FIT I ALLE LED OG LEMMER....:-)))
 
 
 

0 kommentarer til Stadig fit og godt skruet sammen...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint