-
Min blog

Indgang på eget ansvar....

Sker sker hvert år.....bum... og pludselig er det mørkt om morgenen.
 
Det har længe været "grumset" når uret ringede, men nu er det bælgmørkt klokken 5....og det bliver ikke rigtig lyst før vi er færdige med vores morgentur.
Efter morgenturen plejer jeg at samle dræbersnegle sammen i haven, og på den konto slutter samlesæsonen så nu, for jeg kan ikke mere se sneglene på den mørke baggrund, så nu får de fred for mig for i år :-)
 
Apropos dræbersneglene....så tror jeg de har været på sprogskole i år.....for når vi bevæger os udenfor matriklen....ud i grøftekanten og langs vejen, så vrimler det med de ækle slimdyr....men inde i vores have er der efterhånden meget langt imellem dem.
Tænker de har lært at læse skiltet, som sidder på vores låge...."Indgang på eget ansvar"...:-)))
 
I år har jeg samlet lidt over 2500 snegle i haven.....nogle dage mere end 180 og andre dage bare et par enkelte stykker, helt afhængig af vejret. I vådt og lunt vejr, kan de skovles op....og i tørt og solrigt vejr er de pist borte.
 
I øjeblikket "sniger" jeg mig ind på dem i skovbundsstykket, hvor de gnasker løs af nedfaldsæblerne.....og jeg er sikker på, at de rigeligt når "6 om dagen" med den appetit de besidder.
 
Hørte i radioen forleden, at man skal se at få samlet så mange snegle som muligt, også på denne her årstid, for det minimerer bestanden til næste år........men nu stopper vores samleprojekt altså for i år.
 
 

0 kommentarer til Indgang på eget ansvar....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint