-
Min blog

Hvad sker der med Zcarlet..??

Spørgsmålet om, "Hvad sker der med Zcarlet" møder mig hele tiden....både på mail og på udebane...og svaret er...."Lige nu ingen ting"......
 
Igår fik vi vished for, at Zcarlet intet fejler fysisk, en sætning, som jeg og Zcarlets seneste trænere på forhånd godt vidste, men en "detalje", som jeg havde meget brug for at få afklaret.
 
Når det er sagt, sidder der helt sikkert nogen derude som tænker, "Og hvornår er alt det her sket med Zcarlet"..?
 
Jamen.....når ting ikke er helt som de bør være, har man tendens til at "gemme det væk" og "pakke det ind", og i den henseende er Oldfruen ingen undtagelse.

De første tegn på ustabil psyke så vi fra Zcarlets spæde alder, men man slår det naturligvis væk, for man er sikker på, at man kan træne det væk, og fordi hunden er ustabil i visse situationer, er det jo ikke ensbetydende med, at "man er på slingre kurs", selvom man sideløbende er nået rigtig langt på prøveniveau ......men den erfaring er vi blevet klogere på undervejs. 
 
Jeg kontaktede Zcarlets opdrætter, da Zcarlet i sin tidlige opvækst viste mærkelige takter, men fik aldrig svar på mine bekymrende spørgsmål, og konstaterede dermed, at jeg selv måtte gøre mine erfaringer med racen "korthåret collie". En race som har ry for at være "mega fantastisk turbo stabil og laaaannnggggttt foran den langhårede collie".
 
Undskyld...men jeg kan slet ikke se pointen.
 
Jeg er i et ulykkeligt dilemma....aner ikke hvad jeg skal beslutte at gøre med Zcarlet....men en ting er sikkert......dagens blogindlæg er sidste gang Zcarlet optræder på den arena......indtil videre er hun hjemmehund, og hvis I vil vide hvordan det går med hende, er I velkommen til at kontakte mig, når vi mødes på udebanerne eller på mail.....
 
 
 
 
 

0 kommentarer til Hvad sker der med Zcarlet..??:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint