-
Min blog

Overskud eller ej.....

Imorgen er der Sommerfest i firmaet ....tilmed i Middelfart.....så der er dømt tidligt afsted for Oldfruen mod det fynske...hvor dagen starter med et "heldagsmøde" og slutter med en "sommerfest".
 
Den gamle ser allerede billeder for sig, a la udendørs grillarrangement med kølige drinks i efterårskulden....:-)))......og lad det endelig blive ved det, for jeg skal hu-hej hjem direkte efter dagens stormøde....for.....lørdagen kalder med fraggel-aktiviteter fra tidlig morgen.
 
Vi lægger ud med et morgen-dyrlægebesøg til Zcarlet og derfra går turen direkte til Haarlev, hvor der der DSS Landskonkurrencer og officielle Rallyprøver.
 
Jeg har trukket Zcarlet fra LP3 klassen og har i ugens løb forsøgt, at få lov at stille med Peia i LP3 i stedet for....jeg mener....Collieklubben har indkøbt flotte rosetter til de deltagende, og det er synd og skam, hvis de ikke kommer i brug, ....men....DET KUNNE DER SLET IKKE VÆRE TALE OM.......for nu var startlisterne kørt ud, og så kunne arrangørerne ikke overskue evt. ændringer.
 
Hold da helt op.....vi taler om samme lp-klasse, samme startnummer og samme race......
 
Anyway......nogen har mere overskud end andre.....så efter vores dyrlægebesøg med Zcarlet, kører vi forbi Haarlev og afleverer vandrepokal og scrapbog fra 2010, hvor Zcarlet blev Landskonkurrencevinder, uden selv at stille op i konkurrencen i år, fordi Zcarlet er syg.
 
Apropos syg....så er der tikket flere mails ind, med bud på mulige sygdomme, som kan være årsag til Zcarlet's besynderlige adfærd.....og i skrivende stund kan jeg oplyse, at Zcarlet skal udredes på specialistplan, så vi kan finde ud af, om hun er fysisk syg....eller om hun "bare" er "syg i bøtten".

0 kommentarer til Overskud eller ej.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint