-
Min blog

Det er lidt svært...

Det er lidt svært at være glad, når situationen med Zcarlet virker så svær.
 
Og trods alt, lykkedes det at få et par glade stunder til aftentræningen igår.

Valgte at træne LP med Peia istedet for Zcarlet, og jeg følte en stund at tankerne lettede, fordi jeg ikke konstant skulle være opmærksom på, hvilke andre hunde der var i nærheden, og hvilke situationer der evt. kunne fremkalde angst og udfald fra Zcarlets side.
 
Hvor var det pludselig nemt alt sammen......og Peia agerede som en ren princesse stjerne og blev kaldt for en "glad hoppebold" af Charlotte Lyngholm :-)))....og den gamle Oldfrue nød et afslappet træningspas med den gamle zoble :-)))
 
 

0 kommentarer til Det er lidt svært...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint