-
Min blog

Beslutningen er taget....

Igår var der DCK prøver i Køge, og jeg må indrømme, at jeg syntes at det forløb let rodet, fordi det var et krav, at alle LP3 hunde skulle i fællesøvelser fra morgenstunden....præcis samtidig med banegennemgang og prøve i Rally Championklassen.
 
Begge dele gik i fisk for os.....Rally fordi Peia skulle hives ud af bilen og direkte på, uden at jeg havde den sædvanlige ½-time, til at tage toppen af hendes kæmpe arbejdsenergi.
 
Vi blev nummer sjok i Championklassen, trods en fantastisk genial rallybane uden kegler overhovedet :-)))
 
Så i mente til Oldfruen......"Du ved det så ganske udmærket...Peia kræver mindst ½ times opvarmning, inden hun kommer "på".....så hvis er skylden"...!!???....Gæt selv :-))) Og ja.....godt med en påmindelse.....man kan ikke være i flere ringe på en gang....hverken fysisk eller mentalt....
 
Efter banegennemgang i Championklassen skulle Zcarlet på i fællesøvelser i LP3 klassen....altså samtidig med at Peia jf. programmet skulle på i rallyringen.
 
Anyway.......Sitten gik fint.....og i dæk, satte hun sig op efter 2½ minut, så det gav også lidt fratræk på LP3 kontoen...
 
...og derefter var der ro på...i mange timer, inden Zcarlet skulle lave resten af LP3 programmet.....
 
Havde håbet at se en bedring i Zcarlets arbejde...men nope....alt er ved det gamle, og flere ting er tilmed forværret !
 
Havde håbet at prøven gik lidt bedre.. ....fordi Zcarlet har været på angstdæmpende medicin på det seneste og fordi dyrlægen har ment, at det kunne hjælpe Zcarlet....men...vi er status quo...og med det i mente, har Oldfruen stort set ikke sovet i nat.
 
Det hele har kørt rundt i en pærevælling, og jeg har haft store øjne i nattemørket, imens Zcarlet intetanende har sovet trygt på min dyne :-((
 
I skrivende stund er beslutningen taget....Zcarlet er færdig som gårdsanger på LP-banerne....og indtil videre vil hun være hyggehund på Rolatorstien.
 
Forværres hendes angsttilstand, må vi revidere vores beslutning....
 
 

1 kommentar til Beslutningen er taget....:

Kommentar RSS
Majbrit Bengtson on 23. september 2012 21:13
Stor respekt for din beslutning. Men hvor er det "urimeligt", for du har da i den grad arbejdet ud fra det perspektiv, at træningproblemer kun var udfordringer der skulle løses, og du har virkelig inspireret mange (er jeg sikker på ) med din optimisme og kreativitet.
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint