-
Min blog

Hvorfor render I ude i det regnvejr..???

Efter Oldfruens morgentur med fragglerne, udbrød Jan spontant...."Hvorfor render I ude i det regnvejr ?"....og i et splitsekund...inden jeg svarede, tænkte jeg,..."Jamen det gør vi da, fordi det er dejligt at være ude...også når det regner"..:-)))
 
Svarede det samme, som jeg tænkte, og tror ikke helt, at Jan forstod hvorfor både hundene og jeg absolut skulle være gennemblødte fra morgenstunden :-)))
 
Jeg nyder at komme ud en times tid hver morgen...uanset vind og vejr.....inden jeg skal afsted på jobbet, og det er blevet et helt ritual..:-))) Fragglerne elsker det også....så lad det regne, blæse, sne eller hagle.....vi ryger på morgentur  året rundt..:-)
 
I morgen render vi måske også rundt ude i regnvejret, for vi skal til Collieklubbens efterårsprøver i Køge.

DMI har lovet skiftende vejrforhold de seneste dage, og i skrivende stund lover de nu byger, ustabilt vejr og nogen vind.....så vi har pakket regntøjet og glæder os til en hel dag blandt nørder, colliefolk og andre hundetosser :-))

0 kommentarer til Hvorfor render I ude i det regnvejr..???:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint