-
Min blog

Zcarlet i lilla....:-))

Igår var der årseftersyn af hele fraggelflokken.
 
Var lidt spændt på vægten...især hos Cocky, for jeg syntes han er blevet så tynd på det sidste.
Den teori holdt ikke i praksis....han vejer præcis 33 kg, som han også gjorde sidste år, så det må være al den pels han har smidt for nylig, der gør, at jeg pludselig syntes han er tynd.
 
Peia holder også sin vægt....lidt buttet som altid...og 27,5 kg...:-)) Perfekt....og hun kommer vist ikke under den vægt, uanset hvor lidt mad hun får.
Hendes aftensmad består af 1 dl tørfoder, som overhældes med vand, så det syner af mere og varer længere at spise. Resten af hendes mad, bruges til søgelege og træningssessions.
 
Zcarlet har taget 1 kg på.....men er bestemt ikke for tyk. Tror bare hun har tillagt sig lidt mere krop det sidste års tid, og ser nu også mere voksen ud....:-)
 
Alt andet var også fint.....lige pånær lyden fra Cocky's vejrtrækning......som indikerede skader fra hjerte/lungeorm..:-(((
Tænker at Dr. Dyr har hørt forkert.....jeg mener....de tager vel også fejl en gang imellem ? ....så ingen grund til at gå i sort....
 
Vi fik dog ...som vi plejer hver 3 måned....en ny ration ormepiller med hjem.
 
Apropos farver, så fik Zcarlet en mega fantastisk flot roset fra Border Collie Klubben idag....i anledning af at hun blev RallyChampion den 18. august.
Det er noget af en kæmpe sag.....lilla i flere farver, og med dato og navn påtrykt.....:-))))
 
Det klær' Zcarlet at være i lilla....:-))))
 
 

0 kommentarer til Zcarlet i lilla....:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint