-
Min blog

Kunsten at gå på 4 ben....

Oldfruen var omkring kiropraktor Charlotte Frigast i går med Zcalet og Cocky.
 
Zcarlet...fordi hun ikke kan sidde i "sit" mere end 20 sekunder, før hun "falder ud" på den ene hofte, og når hun gør det, lægger hun sig ned umiddelbart efter. Årsagen er nem.....det gør ondt ! Vi havde samme session for ca. 1 år siden, og efter bare en konsultation, kunne Zcarlet sidde i sit igen...
 
Cocky tog turen med igår, og jeg fik Charlotte til at se på hans halthed, som har varet ved i et par uger, siden Cocky lavede et saltomotale-stunt...rejste sig...så sig omkring...og pyhhh...ingen har vist set hvor kvajet jeg har været :-)))
 
Men....vi var et par stykker der så stuntet...og Cocky har haft ondt i sit ene forben siden.
 
Charlotte Frigast fandt intet ved konsultationen igår, men beordrede dog en kort periode på smertestillende, hvilket vi så gør :-)
 
Det er værre med Zcarlet...for Charlotte Frigast kom efter at have observeret Zcarlet måde at bevæge sig på, frem til at Zcarlet stort set ikke bruger sit venstre bagben, når hun går....og "gå" er samtidig en by i Rusland for Zcarlet. Hun går på 3 ben, og er blevet expert i ikke at halte, og dermed kan man ikke se det ...:-(((
 
Så......Zcarlet kan ræse afsted.......og lege tonseleg, uden overhovedet at vise, at hun stort set ikke bruger sit venstre bagben :-(((
 
Æv æv og æv....og jeg Oldfruen, har kun observeret "problemet", når Zcarlet i fælles sit, ikke kan sidde i sitten, uden at skride ude på venstre hofte.
 
Efter behandlingen igår løber og sidder Zcarlet allerede meget bedre.....:-))...hvilket jeg bestemt er meget glad for, men......på den lange bane holder det jo ikke...
 
Charlotte Frigast mener, at Zcarlet måske har gigt i venstre bagben, og at årsagen er en skade i benet, som kan ligge flere år tilbage :-(
 
Charlotte er en fantastisk kiropraktor....og hun booker ikke unødvendige tider, men afventer resultatet af sine observationer...såææææ....vi skal nu træne, at Zcarlet skal vænne sig til at bruge sit venstre bagben, når hun går....helt almindeligt....og til den øvelse har vi fået en Haltiline samt instruktion i hvordan vi skal træne :-)
 
Vi har brugt dagen igår og idag på, at lære Zcarlet at have Haltilinen på....uden at krænge næseremmen af....noget som er mega nemt for en spidssnudet Zatan som Zcarlet..:-))))...og det går super fint allerede ..:-))))

3 kommentarer til Kunsten at gå på 4 ben....:

Kommentar RSS
Charlotte on 9. september 2012 20:25
Sødeste Connie, hvor jeg syntes det går op ad bakke med de små hundebørn. Du er da godt nok røget ind i en stime af "udfordringer" Jeg er ikke i tvivl om Zcarletten vil blive trænet som hun skal og er meget spændt på at høre resultatet. Knus
Besvar kommentar


Anonym on 10. september 2012 22:51
Det lyder ikke godt med Zcarlet, håber det ikke er alvorligt og at hun kommer sig med hjælp fra træningen. Knus Vicky og sheltierne
Besvar kommentar


Sussan on 14. september 2012 23:10
Hej Connie, nu har jeg fuldt din blog siden vi snakkede sammen da zcarlet blev mentalbeskrevet. Jeg har en tæve med en skade på højre bagben, der har gjort lidt det samme som zcarlet. Hun var dog nået til at miste en stor del muskelmasse på benet og få problemer med lænden også.I det hun ikke ville støtte på benet. Vores løsning har sammen med kiropraktor og massage været, at lade hende gå ture med belastning. først i form af saddeltasker. Efter nærmere undersøgelse med en specielsyet sele og vægtbelastning i form af kæder. Hun er pt fuldt fungerende, men benet skal holdes "i form", hvilket vi gør ved at gå 3x2 km om ugen med sele og variende belastning. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.308265302558861.88716.172159152836144&type=3#!/photo.php?fbid=308267949225263&set=a.308265302558861.88716.172159152836144&type=3&theater Jeg håber Zcarlet kommer fint over det, hvis du vil høre mere om vores træning, giver du bare lyd. Mange hilsner fra Sussan og Miss Thea
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint