-
Min blog

Oldfrue IB Hansen....

Dag 2 i Roskilde til "Store Hestedag", startede klokken 08:30 med banegennemgang i Championklassen.
 
Peia var klar....næsten "for klar", og her ud på aftenen, kan jeg aflæse, at hun faktisk var mere overtræt end klar til koncentreret Championarbejde...:-)))
 
Resultatet blev til en "Fru Oldfrue IB Hansen"....da jeg i totalt vanfare sprang et skilt over.
 
Det er helt surrealistisk....for jeg gik heller ikke skiltet under banegennemgangen......har overhovedet ikke set det skilt, og da Johnna (dommer på dagen) sagde, at vi fik en IB, fordi jeg sprang et skilt over, var jeg målløs :-))) Anede slet ikke at det skilt eksisterede på banen, og har under hele min banegennemgang også sprunget netop dette skilt over :-)))
 
Til gengæld troede jeg, at vi fik en IB, fordi Peia i "fristende 8-tal" bimlede rundt og var skiftesvis på venstre og højre side.....(hun skulle jf. banen forholde sig på højre side :-))......og i et kort øjeblik kom Peia udenfor ringbåndet.
 
Troede det var der, vi fik vores IB......men det var faktisk, fordi jeg totalt havde overset et skilt.
 
Såææææ...kald mig bare for Oldfrue IB Hansen :-)))) Jeg mener.....det er jo ikke Peia's skyld, at jeg glemmer et skilt :-)))
 
Apropos Roskilde ....så har det været en fantastisk week'end.....med herlige nørdresultater...:-)))
 
Det mest fantastiske har været Majbrit som fik pind nr. 2 med Louis i Experklassen, og Lonni som blev Rally Champion, og Paul som gik en mega flot LP1 med "Maximus"...og Winnie som blev Rally Champion med Haley, og Charlotte som gik fantastisk i Championklassen og Annie som var "så tæt på begge dage"..... og og.....:-))))))))))))))))) Skønne og herlige engagerede nørder, som arbejder målrettet med positiv træning hele vejen....:-))))
 
...og midt i det hele, lander Peia med flotte 93 point lørdag og en IB søndag :-))))

Der er bestemt plads til forbedring og vores træning fortsætter imorgen tidlig klokken 06:30...:-))))
 
 
 
 

1 kommentar til Oldfrue IB Hansen....:

Kommentar RSS
maria on 2. september 2012 19:52
Nye briller til dig ..!!!!
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint