-
Min blog

Madam Skrald....

Det nye Collieblad kom med posten igår.......og jeg nåede lige at bladre det hurtigt igennem, inden jeg røg ud af døren til træning.

At bladre "hurtigt igennem" betyder, at jeg lige skimmede billederne, og nåede da også at se, at der var en flot "Helsides tillykke hilsen fra DCK til Peia", som i maj måned erhvervede RallyChampiontitlen.
 
Da jeg kom hjem fra træning, snuppede jeg bladet igen....og denne gang fik jeg set lidt på overskrifterne.....og på side 6 stod der..."Nyt vedr. Colliewebben".....
"Wow", tænkte jeg, gad vide om der er nyt i det nye hjemmesideprojekt for klubben....og læste videre....
 
Længere inde i artiklen stod der..."Brugernavnet som skal benyttes, vil være jeres medlemsnummer, som vil stå på adresselabelen på kuverten, som colliebladet leveres i"....
 
KUVERTEN !!!!!
 
Jamen den havde jeg da smidt ud, da jeg pakkede bladet ud...!
 
Så vupti åbne skraldespanden......som i mellemtiden var blevet fyldt og også båret ud......så ud og rode i den udendørs affaldsbeholder.
 
Lige der, konverterede Oldfruen til Madam Skrald...:-)))
 
Kan I se billederne ??? Mig med hovedet og armene nede i en fyldt affaldspose, hvor resterne af en omgang tomatsauce med "lækkert" tilbehør nærmest var "blendet" rundt i resten af posens indhold.....i forsøg på at finde en A5 kuvert, som tidligere på dagen havde bragt "sidste nyt fra Colliefronten"....:-)))
 
Det lykkedes.....om end en anelse klamt, at fiske en tomatsauceinficeret kuvert op fra posens dyb og sikre mig kendskabet til mit medlemsnummer, så jeg kan få et password til den nye hjemmeside....:-)))
 

0 kommentarer til Madam Skrald....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint