-
Min blog

5 af 7....

I dag var det tandlægebesøg nr. 5 ud af planlagte 7 i rap.
 
Besøg nr. 5 indeholdt ingen skarpe knive, ingen bedøvelser og ingen operationsklædte tandlæger....men kun en lille saks til at klippe trådene, der skulle fjernes, over med, og så en omgang grovpudsning af 3/4 af tandsættet. Den sidste 1/4 del må først pudses om 14 dage.
 
Jeg må stadig ikke børste tænder, hvilket gælder i 2 uger endnu, men det er helt ok, for det middel, som jeg får at skylle mund i, søger for, at jeg nærmest er disinficeret i hele ansigtet døgnet rundt :-)))
 
Besøg nr. 5 indeholdt også afregning af ekspertise, viden, knivføring, sprøjter, og alt det andet, som har været i brug....og når jeg regner efter, har det egentlig ikke været så dyrt, som man kunne forvente...:-)))
 
Apropos 5 ud a 7, så halter Cocky stort set 5 ud af ugens 7 dage.....ihvertfald fra morgenstunden.
Han lavede for et par uger siden, et stunt under leg, hvor han så ud som om, han forvred sit ben/slog sig, og siden har han haltet lidt på det ene forben.
 
Tænkte, at det nok gik over, men nej....ikke sådan lige....så nu er jeg gået igang med at massere ham lidt hver morgen, hvilket han nyder meget....og samtidig har jeg søgt information på nettet, og så skal jeg da lige love for, at man bliver "forvirret". For, det kan skyldes alverdens ting, og man skal holde øje med om hunden vægrer sig, ved at skulle ud af bilen, eller ind i bilen, op ad trapper, eller ned af trapper, om den løfter hovedet eller sænker hovedet når den går m.m.m.m.m........
 
Det er for meget for en Oldfruehjerne...det er fuldstændig om at åbne en bog om sygdomme...og vupti, så fejler man næsten det hele.
jeg mener.....så længe Cocky er frisk og frejdig, løber og leger og ellers ikke er berørt af det, så tager vi det op med Dr. Dyr, når vi skal til vaccination i september måned....
 
 

0 kommentarer til 5 af 7....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint