-
Min blog

Om en måned....

Om en måned er det mørkt om aftenen....ihvertfald så tidligt, at der ikke er noget der hedder aftentræning for vores vedkommende.
 
Kom til at tænke på det idag, til aftentræningen hos Johanna......bare fra klokken 19 til 20 sker der en hel masse .....duggen falder og temperaturen falder også flere grader, og man er næppe nået hjem, før det er mørkt.
 
Det er lidt mærkeligt at tænke på, at om 4 måneder er det tæt på juleaften igen :-)))
 
Tror alligevel jeg venter lidt med at skrive ønskesedler :-))))
 
Og dog....tror jeg vil ønske mig nogle enetimer hos Johanna.......for hun forstår i den grad.....(og ja....jeg har skrevet det før).....at se, hvordan Zcarlet ændrer adfærd fra det ene øjeblik til det andet, når hun bliver utryg.
 
I dag havde vi fokus på "Stillingsskift" prøve set-up.....og "prøvelederen" havde bl.a. fået udskiftet den hvide trekant med en paraply. Den lille rekvisitforskel gjorde en hel del ved Zcarlet......og ved at ændre på afstande og belønningsfrekvenser, lykkedes det faktisk at ændre billedet en lille smule på bare få minutter.

0 kommentarer til Om en måned....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint