-
Min blog

Tandlæger er også hundemennesker..:-))

Der var Oldfrue-tandoperation nr. 2 i dag i Lyngby....og inden tandlægen satte kniven i 7 x tænder, fik jeg fortalt, at jeg havde aflyst min hundetræning i aften, fordi jeg ville komme for sent hjem, til at kunne nå træningen....
 
Tandlægen svarede...."Hundetræning skal man ellers ikke aflyse"......hvilket jeg kun kunne bekræfte....og spurgte om hun da havde hund ?

"Ja"....."...en 8½ måned gammel border collie, importeret fra Italien, da der på det givne tidspunkt ikke var en ok border collie til salg i Danmark"...
 
Imens bedøvelsen i Oldfruens næb fik tid til at virke, fik jeg spurgt lidt mere ind til borderen....og hun fortalte, at familien havde været skrevet op til en tæve hos Gawain .....og da der ikke kom hvalpe nok, besluttede de sig for, at gå efter samme linier, uanset hvor langt væk de skulle hente den.
 
Det blev så i Italien....og de har idag en vidunderlig tæve, som trænes af familiens ældste søn på 12 år...:-))))
 
Fortalte at jeg kendte Dina Stenklopp og kennel Gawain og lovede at hilse :-)))
 
Verden er lille....og selv tandlæger er hundemennesker.....:-))))

1 kommentar til Tandlæger er også hundemennesker..:-)):

Kommentar RSS
Camilla Johannessen on 20. august 2012 21:29
Kan også en lille hundehistorie... Jeg har et par gange snakket med en mand med en dalmatiner på stranden, og har snakket lææænge med ham, super sød tæve, Silke hedder den.. jeg kender ikke så mange dalmatinere, men den og Emma legede ret godt sammen, det der løbe noget, det gad de da bare lige begge to.. En af dagene ser jeg så han går ind i en volkswagen på gule plader og PLUDSELIG falder der brikker på plads i mit hoved.. Naboens far kører i sådan en bil.. og nårh... ja, de har sgu da en dalmatiner.. den hedder da Silke (naboens ældste dreng render altid og kalder Emma for Silke).. ahhhh.. shit man må være LANGSOM ind i mellem!! GODT jeg ikke er ansat ved politiet hæ hæ :-) God bedring med tænderne! ;-)
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint