-
Min blog

Rengøring på nattehold ..:-))

Fragglerne var i "Legestue" i går aftes, og de var - som vanligt - trætte da vi kom hjem.
 
Oldfruen vandede lige blomsterkrukkerne og så var det ellers i køjen, hvilket varede ungefair 14 minutter, hvorefter Peia lavede et aftenstunt a la, "Jeg skal brække mig, det skal gå stærkt og jeg serverer hele pakken"...!
 
Pyhhh...Oldfruen nåede overhovedet ikke ud af sengen, inden Peia havde lagt en opblødt madkage af de store på gulvet, og så var der dømt rengøring på nattehold :-)...og hvad er mere naturligt end selv at hjælpe til..??..:-))
 
Til køjs igen....hvor jeg længe kunne høre Peia's mave rumle og rumstere, og jeg tænkte flere gange....."Gad vide hvornår næste salve bliver serveret ?"....
 
Den kom ikke....før klokken 1½ minut i 5 i morges, hvor Peia meldte, at nu havde hun altså brug for at komme "på græs"...:-)
 
Fint nok....Oldfruen skulle alligevel op om 1½ minut, så ud af køjen.... og ud med Peia....og 3 timer senere, da jeg skulle afsted på job var alle forbehold fremme.....så bryggerset blev ryddet for måtter og andet gulvtilbehør, i tilfælde af opkast m.v. i dagens løb....så det var nemmere at "gå til", hvis uheldet skulle ske, imens vi ikke var hjemme...
 
Da Jan kom hjem snorksov hele styrken...ingen bræk og ingen dårlig mave at spore......og indenfor ventede 3 x energifraggler, da nøglen blev drejet ...:-)))

0 kommentarer til Rengøring på nattehold ..:-)):

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint