-
Min blog

Peia til prøvetræning...

Der var officielle rallyprøver i KHKG i Køge idag, og Peia var tilmeldt i Championklassen.
 
Zcarlet var faktisk også tilmeldt i Expertklassen...men....vi modtog ikke noget startnummer, og da jeg tjekkede efter, var hendes tilmelding "ikke gået igennem systemet"....så...jeg forsøgte at kontakte den person, som stod på PM'et...men har intet hørt tilbage, så....ingen prøve til Zcarlet i dag.
 
Peia fik en træningsprøve....og vi var for første gang udsat for "dobbeltspring" med først et agilityspring og efterfølgende et "flyv"....på højre side...hvilket krævede en "pladskommando" til Peia, mellem de to spring....og det må man ikke.....så Peia lavede lige et "tilbagespring" på det ene spring, og vupti...så havde vi sat 10 point til...:-)))
 
Skidt pyt...."Fremsending til kegle" gik perfekt...."Hunden foran og bakke baglæns 3 hundelængder" gik perfekt...og "back-up" = gå på plads på højre side var næsten overtrænet, for hver gang Peia skulle ind og stå foran, tilbød hun at på på plads på højre side ved hjælp af bagpartskontrol...:-)))
 
Vi mangler stadig meget på højrehandlingssiden, og jeg er overbevist om, at vejen frem er træning i delmomenter...step by step....og ikke at gå hele baner...
 
Stort tillykke til Fru Larsen med 97 point og desværre ikke vinder på dagen....:-)))) ...ellers havde SuperChampionatet været i Ishundekassen :-)))
 
Tak til Majbrit og Louis for de fine billeder fra vores prøve...og ikke mindst Majbrit's kommentar på sin blog :
Der var rigtig god nørdopbakning i dag - det er altså fedt at gå en bane og komme ud og møde Oldfruen og Fru larsen som samstemmigt siger "så godt har I ikke gået i lang tid" ja, så er man da nærmest flyvende.
 
 

0 kommentarer til Peia til prøvetræning...:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint