-
Min blog

Tror jeg har tænkt færdig...

Nogen husker måske, at jeg indgik en "tænkeøvelse" med mig selv i forsommeren, angående de videre LP-planer med Zcarlet.....og jeg tror jeg har tænkt færdig....
 
Zcarlet er ved at blive "omkodet" i nogle af sine LP-øvelser, og jeg syntes hun viser fremgang, selvom det sker i små step.
I dag lå hun helt afslappet og rolig i "fællesdækken", også selvom jeg var ude af syne....og det er bestemt fremgang.
 
Det er noget af en udfordring, at arbejde med en nervøs og samtidig meget dygtig hund, og der skal tænkes ud af den traditionelle træningsbox og planlægges anderledes, for at minimere hendes nervøsitet til fordel for, at hun kan præstere også under pressede situationer, som hun ikke føler sig tryg i.
 
Hvis ikke Zcarlet havde været så glad for at træne, som hun er, havde jeg opgivet at nå længere med hende i LP.....men efter sommertræningen hos Johanna (som sluttede idag), tror jeg det er fair, at satse en sæson mere med Zcarlet på LP-niveau......og uanset hvor vi lander, så får Oldfruen en masse viden og indsigt i at træne med en "svær hund"...:-)))
 
 

1 kommentar til Tror jeg har tænkt færdig...:

Kommentar RSS
annie on 1. august 2012 10:38
Og det er jo ganske sådan jeg også har det. Hvor er jeg blevet hundeklog med Tira. Kompetencer jeg aldrig havde fået, hvis ikke min hund havde kunne udfordre mig som hun har gjort og stadig gør.:-))
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint