-
Min blog

For 25 kr. Nørdprøve....

Oldfruen har brugt 25 kr. på en helt fantastisk Nørdprøve-dag...:-)))
 
7 timer gik der - i selskab med de nørdeste nørder i Køge Jagtklub, hvor vi havde sat hinanden nørdstævne til Rally- og LP-prøver.
 
Vi startede klokken 09:00 med rally....hvor der ikke var nogen deltagere i begynderklassen og øvedeklassen....så vi gik direkte til experklassen :-)
 
Zcarlet var noget ukoncentreret i følget, så det blev til lidt slinger hist og pist.....til gengæld var hun 10/100 i Ærespladsen, som var dæk ved siden af fører.
89 point blev det til og en præstation, som ikke var helt skarp i pelskanten :-)
 
Til gengæld blev Peia bedste rallychampion-hund på dagen, med 92 point.
Vi har stadig en masse udfordringer i championklassen, men det går støt og roligt fremad med træningen, og idag var "Hunden bakker væk fra fører" tip-top og lige i rally-kassen....(med øvelsesstart fra højre side) ...så langt så godt :-)))
I LP deltog Zcarlet i LP3.....som efteranmeldt, for jeg havde ikke forestillet mig, at hun skulle deltage i både rally og LP....men da vi skulle have fællesøvelser i LP3 klassen, blev jeg spurgt, om ikke jeg ville deltage...så jo...vi sprang ind, og både "sit" og "dæk" gik flot :-)))
Valgte at fortsætte med hele LP3 programmet, og Zcarlet klarede sig lige igennem til en 1. præmie.
Der er stadig masser af detaljer at træne på.....men det går fremad...for med fællesøvelserne og udlagte apporter til flotte point, så er det nok tid til, at få sat fokus på et par af de andre øvelser, som giver fratræk for Zcarlet i LP3.
 
Det har været en fantastisk herlig dag, og tusinde tak til nørderne, som gjorde dagen mulig :-)))
 
NB: Frokosten som bestod af kartoffelsalat, lune deller og nybagt flütes, incl. den lækreste jordbærtærte til dessert, var naturligvis med i prisen....:-))

0 kommentarer til For 25 kr. Nørdprøve....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint