-
Min blog

Forkælede fraggler....

I dag var der ferie-by-tur....og traditionen tro, skulle fragglerne blive hjemme, imens de to-benede tog på shopping i alverdens dicipliner :-)))
 
Først en tur i Bauhaus.....pyhhh...kedelige indkøb a la el-dimser, pærer og småt værktøj.....derfra videre til Jysk, efter nye håndklæder, efterfulgt af en tur i den nye Mega Sports Outlet, som reklamerer med, at de har 50% på ALT. Hmmmm....vi faldt ikke over noget, som kunne friste...så videre til Maxi-Zoo....efter fuglefrø, kattemad og lidt lækkert til fragglerne :-)))
 
Og det blev "lidt lækkert" til de forkælede fragglerne ......for vi faldt....uden at slå os, indtil vi nåede over til kasseapparatet....for 3 skønne hundepunder af mærket X-treme.
 
Puderne er vandtætte, vindtætte og alligevel åndbare, og er beregnet til udendørsbrug.....men vi skal kun bruge dem indendørs på uopvarmet klinkegulv, når fragglerne skal sove, imens vi tjener penge til nye fraggelting :-)))))
 
Sluttede shoppingturen i Bådcentret, som normalt har mega meget lækkers tøj til fritidsbrug....men det var der ikke idag....måske pga. den våde sommer, som har givet god afsætning af fleece-trøjer og regntøj.....så vi endte med kun at købe en ægte HH sydvest til Oldfruen...:-)))
 
Skulle det blive øsende regnvejr til hatte-rallyprøve-dagen i Sorø, så har jeg nu både en sommer og en regnvejrs-model :-))))
 
 

0 kommentarer til Forkælede fraggler....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint