-
Min blog

Varmefri....

Dagen lagde hårdt ud med bragende sol og et hav at "bidende ko-fluer" på den side af huset, som trængte mest til at blive færdig. Der var morgensol og luften var dejlig sval....men ko-fluerne var mere end parate til at gå til angreb :-(
 
Strategisk er det godt, at få færdiggjort en side af gangen, og vi kan nu erklære side 1 helt færdig, og så er der malings-ro på den udfordring.
At Jan så er helt bullen i nakken efter fluebid, er en tirsdagsdetalje :-!
 
Vi fortsatte i solsiden....selvom der på malerbøtterne står, at man ikke skal male i fuld sol og over 15 graders varme...men fortæl lige det til vores arbejdsgivere :-)))
 
Os der er på arbejdsmarkedet, kan ikke vente på, at det bliver perfekt male-udendørs-vejr....for enten regner det hele tiden, eller også er det for varmt...såææææ...vi gik til den med fuld malerpensel, også selvom solen varmede på rygstykkerne...og....da Oldfruen nåede klokken 14 var der dømt kvalme, ubehag og skoldede bagben....efter at have arbejdet i bragende sol i timevis...
 
Så....jeg måtte i skyggen med en sodavandsis og et par kolde glas dansk vand....sammen med fragglerne, som fik varmefri fra aftenens Sorø-træning hos Johanna.
 
 
 
 

0 kommentarer til Varmefri....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint