-
Min blog

Se din by fra stiladsets top....

2. etape af vores Flüggerferie startede på stiladset, hvor Oldfruen bestemt ikke har lyst til at være...
                                                       "Pause"
Pyhhh...jeg bryder mig bare ikke om, at "balancere" på "usikkert underlag", selvom Jan har forsikret mig om, at alle sikkerhedsforskrifter er overholdt...
 
Anyway.....i løbet af dagen vænnede jeg mig gradvist til højere afstand til den gode danske muld, og vi fik givet den en malerskalle ligesom igår....og jeg fik da også set "min by fra stilladsets top"...:-)
 
Første male-delmoment blev færdig idag....nemlig garage og udhæng på den ene side af huset....men.....der er lannnnngggg malervej igen..:-)
 
Fragglerne keder sig, når vi svinger malerpenslerne, og så går der nemt "gø-mode" i deres beskæftigelse, hvilket er ret irriterende....så midt på formiddagen var der dømt "pause" og så måtte fragglerne ind og sove en times tid, for at få ro på gø'e'riet...:-)
 
 

0 kommentarer til Se din by fra stiladsets top....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint