-
Min blog

Ferie.....

Så er der Oldfrueferie....og i år føler jeg slet ikke, at jeg har brug for ferie....kunne fint arbejde igennem hele sommeren og stadig være helt "opladet" til det kommende efterår og vinter...:-)))
 
Men....hjemmefronten, udvendige døre, vinduer samt vægge, har brug for at jeg holder ferie, så det bliver til 9 dage = næsten 2 uger....hvor der er dømt malerhjerne a la Flügger...:-)))
 
Vi starter imorgen tidlig....og jeg var ved fyraften forbi Slagtergården i Holbæk, hvor jeg købte 3 kæmpe kødben, som dog blev udskåret til 6 kæmpe-halvstore ben :-)))
 
Nu ligger de tre ben i fryseren og de andre tre ligger på græsplænen og bliver gnavet i af tre fraggler :-)) Lidt ferieguf skal der til...:-)))
 
Apropos "i år"....så er det første gang i de seneste år, at vi ikke er udtaget til DM.
I 2009 var Peia udtaget i LP2
I 2010 var Zcarlet udtaget i LP1
I 2011 var Zcarlet udtaget  LP2....hvor vi dog meldte afbud, da prøverne foregik på Bornholm.
...og i 2012 er vi ikke udtaget til noget som helst !
 
Det er lidt tilfældigt....og dog....for når jeg tænker tilbage på januar 2012, så var Peia hverken halvt eller helt klar, til at gå til prøve i Rally Expertklassen, og hvordan kan man så tænke frem til DM i august måned, og forvente at man måske skal til DM ???
 
Så....jeg har taget prøverne strategisk....og da jeg fik knækket Rally-nøden med Peia.....gik det så hurtigt med at blive DKRLCH, at jeg ikke i min vildeste fantasi havde forstillet mig, at vi havde chance for at stile mod DM i Rally Championklassen..:-)
 
Vi ligger i skrivende stund som nummer sjok på reservelisten og håber næsten, at vi ikke får "chancen"....for vi er helt nye i Championklassen ....har ingen erfaring....og mangler både træning og prøveerfaring i denne svære klasse......men en ting er sikkert.....vi går efter en udtagelse til Peia i Championklassen i 2013....for så er vi helt sikkert prøveklar...også til DM...:-)))
 
Pøj pøj og held og lykke til alle jer, der skal til DM 2012 i år....:-))))
 
 

0 kommentarer til Ferie.....:

Kommentar RSS

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint